Skip to main content

BearLock® voor uw bedrijfsauto

Anti-diefstalbeveiliging is wellicht niet het eerste aan denkt bij uw dagelijkse bedrijfsvoering. Immers, het is moeilijk te bepalen wat het u op gaat brengen. Niemand heeft de gave om in de toekomst kijken en daarmee te bepalen zo’n een investering op zijn plaats is.

Echter, als het u overkomt kost het u in alle situaties zowel direct als indirect veel geld (ook als u goed verzekerd bent). BearLock kunt daarom u beschouwen als een uitstekende “verzekeringspolis met een zeer gunstige prijs/risico verhouding”…En sinds kort zowel voor uw voertuig én uw lading!

Welke situaties u met onze BearLock systemen kan ondervangen…

 • Juist bij uw bedrijfsauto geeft diefstalverlies een nog veel grotere schade dan puur de waarde van uw bedrijfsauto… Veelal is uw bedrijfsauto cruciaal bij de voortgang van uw bedrijf én dus broodwinning. Het niet meer kunnen functioneren voor uren, wellicht dagen lang kunnen u ernstig duperen.
 • Denkt u ook aan de bijkomende materiële schade! Al het materiaal, gereedschap en andere noodzakelijke/onmisbare zaken (zoals inrichting van de laadruimte) die moeilijk vervangbaar zijn. Als uw bedrijfsauto gemakkelijk meegenomen kan worden is dit vaak “bijvangst” voor de dief…maar onmisbaar voor u. De beveiligingsmiddelen die “af-fabriek” worden uitgerust zijn vaak bekend bij de dief en dus éénvoudig onschadelijk te maken.
 • Houdt u ook rekening met de voorwaarden van uw verzekeraar. Met name inzake de goederen in uw bedrijfsauto. Die zijn vaak ongedekt bij voertuigdiefstal of worden alleen vergoed in werk gerelateerde situaties. Dat betekent in de praktijk dat er van u verlangd wordt dat aan het eind van een lange werkdag u goederen uit uw voertuig dient te halen. Hoe vaak gaat u dat doen?…dag in dag uit?…
 • Realiseert u zich tevens dat diefstal van een complete bedrijfsauto ook enorm veel gedoe kan geven met naheffing BPM, BTW etc. Ook daarmee wordt u nog eens geconfronteerd.

Onze BearLock systemen zijn inpasbaar voor al uw dagelijkse bedrijfssituaties…zowel uw voertuig als uw lading wordt beschermd.

BearLock heeft uiteraard de EXCELLENT versnellingsbak -en stuurassloten voor alle gangbare bedrijfsauto’s, zoals:

 •  Alle Volkswagen de VW T4 tot en met T6 in alle uitvoeringen, Caddy, Crafter et cetera
 •  Mercedes Vito, Viano en nieuwe “V” – klasse, Sprinter, Citan;
 • Renault Master, Trafic, Kangoo;
 • Opel Vivaro, Movano, Combo;
 • Peugeot Bipper, Partner, Expert en Boxer;
 • Fiat Fiorino, Doblo, Scudo, Talento en Ducato;
 • Ford Transit, Connect, Courier en Custom.
 • Ook voor bedrijfswagenuitvoeringen van Nissan, Toyota, Dacia enzovoorts.

Daarnaast…vanaf heden is het ook mogelijk op eenzelfde robuuste wijze uw lading te beschermen met BearLock-VanLock (Cargolock)! 

Met een BearLock-VanLock geniet u van dezelfde beschermende & esthetische voordelen als onze EXCELLENT sloten:

 • Geïntegreerd en inwendig systeem: uit zicht van de dief.
 • Het gehele systeem wordt bediend via één slot & sleutel
 • Esthetisch ontworpen: ontsiert uw bedrijfsauto niet = waardebehoud.
 • Slotmechanisme gewerkt in interieur, geen uitstekende delen.

BearLock kan u tevens het ultieme gemak aanbieden van “BearLock one-stop-safety” concept:

 • Met één sleutel zowel het BearLock EXCELLENT slot als het Bearlock VanLock slot te kunnen bedienen.
 • Uw gehele (bedrijfs)voertuig is optimaal beveiligd, zowel uw voertuig als de lading.

Inbouw van uw voertuig en laadruimte kan in één afspraak geregeld worden.

Het éénvoudige gebruik van beide systemen maakt ook dat voor elke situatie de BearLock “even” op slot gezet kan  worden.  U (her)kent allemaal de situatie van snel verladen, heen en weer lopen zonder het voertuig telkens op slot te zetten. Daarvoor biedt BearLock uitkomst. U of uw medewerker heeft gewoon onbelemmerd toegang tot het voertuig maar is als geheel wél beschermd.

Wanneer de dieven het alleen op uw materialen hebben voorzien hebben de BearLock sloten ook een preventieve werking. Het voorkomt dat eerst de bedrijfswagen snel gestolen wordt om vervolgens naar elders gereden en op een rustige, onbespiede plek de inhoud over te laden. Wanneer de bedrijfsauto echter niet van zijn plek kan komen, dankzij de BearLock, wordt de “prooi” ineens aanzienlijk minder aantrekkelijk.

Heeft u (vaak) waardevolle items of geld te vervoeren? Dan is de BearLock-Safe-box dé oplossing!

Voor een groot aantal bedrijfwagens biedt BearLock zeer robuuste voorstoelkuizen aan. Uitgevoerd met het beproefde BearLock slotmechanisme in combinatie met een permanente hechting aan het chassis. Tevens bestaat hebben een uitgebreidere uitvoering met een speciale kas c.q. documentopening. Ideaal voor het snel wegbergen van geld of andere waardevolle items.

Verantwoordelijk ondernemerschap uiteindelijk voor een relatief gering bedrag…

Als bedrijf kunt u gebruik maken van een aantal fiscale voordelen*. Waardoor u uit kan komen op een netto/netto kostprijs van slechts enkele honderden euro’s per auto.

Dit in het licht van de optimale betrouwbaarheid en effectiviteit, is inbouw van BearLock versnellingsbakslot of stuurasslot altijd al een zeer verantwoordelijke investering gebleken. Een paar keer (Diesel) tanken of paar verloren manuren kost al snel meer…

Tevens niet onbelangrijk is te vermelden is dat het een éénmalige investering is! De BearLock vraagt GEEN enkel onderhoud en functioneert geheel storingsvrij.

*De fiscale voordelen die voor uw situatie toepasbaar (kunnen) zijn:

 1. Aftrek bedrijfskosten
 2. Aftrek BTW
 3. Kleinschaligheidinvesteringsaftrek, klik hier voor meer informatie.