Skip to main content

BearLock voor campers

Sinds jaar en dag wordt de BearLock als uitermate probaat anti-diefstalmiddel toegepast binnen de camperbranche.  Naast de algemene voordelen dat de BearLock in zich herbergt zijn er nog twee extra redenen waarom vaak de BearLock als eerste keuze anti-diefstalmiddel voor campers wordt verkozen:

  1.  Naast de opbouw / onderdelen zijn de dieven ook geïnteresseerd in het onderstel (chassis). Twee vliegen in één klap! In met name Midden- en Oost-Europa illegale fabriekjes waarbij ze de camper omzetten tot heuse “vrachtwagentjes”.
  2. Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk (elektronisch) afdoende te beschermen.  Vaak geven aansluitingen, door de complexiteit, elektronische storingen en “stroomlekkage” (denk aan winterstallingen). Met alle ongemakken is in/uitschakelen dan niet mogelijk.

Hoe goed u ook verzekerd bent, de schade bij diefstal is nooit helemaal af te dekken. Uit ervaring weten we dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische werking heeft. (Stel u komt terug van een heerlijke wandeling in Italië en uw camper is weg!). Daarom schaft u een anti-diefstalsysteem toch vooral voor uzelf aan, u wilt dit toch niet meemaken?

Met de BearLock blijft de kampeerauto bij zulke gelegenheden gewoon op zijn plek. Naast de huidige populaire onderstellen zoals de Fiat Ducato, Ford Transit en Volkswagen Transporter heeft BearLock heeft zelfs ook voor verscheidenere oudere modellen. Denkt u aan de eerdere Volkswagen busjes T1 t/m T4. Oudere Mercedes Benz bussen, oudere Fiat Ducato / Citroën C25’s (met stuurversnelling). Vaak vertegenwoordigen “nostalgische” modellen een forse waarde als ook zijn ze zeer populair als geheel en onderdelen voor Midden-Oosten en Afrika.  Dieven kunnen werkelijk alles gebruiken! 

NB: Helaas zijn er andere producten in de (kampeerauto)markt worden aangeboden die een vergelijk menen te kunnen maken met onze uitmuntende reputatie. Maar let u op dat elk BearLock systeem duidelijk te herkennen is aan het berenlogo, 3 (klap-)sleutels (met weer dat duidelijke berenlogo), raamstickers met Berenlogo en 10 jaar garantie. Daarnaast is BearLock alleen verkrijgbaar bij de betere camperdealers. Laat u zich daarom s.v.p. goed informeren. Wanneer u twijfels heeft neemt u gerust contact met ons op.